понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 65

Димириев во Пробиштип ги презентираше проекти од програмата „Реално“

Последни вести

Кандидатот за пратеник во Изборната единица 3, Емил Димитриев во Пробиштип оствари средби со пензионери и со просветни работници и ги презентираше проектите од новата изборна програма „Реално“, за кои што нагласи дека ќе допринесат за подобар и поквалитетен живот на сите граѓани.

dimitriev

Тој во рамки на Општина Пробишти ги посети населените места Трипатинци, Страмос, г.Стубол, д.Стубол и Плешанци.

Граѓаните кои присуствуваа на средбие со Димитриев, ја истакнаа својата поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата За подобра Македонија.

dimitriiev

Македонија и потенцираа дека се против црните сценарија на Зоран Заев и СДСМ за воведување на двојазичност и федерализација.

Најчитани вести