недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 1

Димитар Андоновски: Не барајте правда со уништување на националното богатство

Македонскиот пејач Димитар Андоновски преку социјалните мрежи упати осуда за сквернавењето на спомениците и насилното однесување за време на протестите кои деновиве се случуваат во Македонија.

dimitar-sandonovski-768x768

Поврзани вести

Македонскиот пејач Димитар Андоновски преку социјалните мрежи упати осуда за сквернавењето на спомениците и насилното однесување за време на протестите кои деновиве се случуваат во Македонија.

Тој порачува дека секој има право на протест, но на цивилизиран и човечки начин, а не со правење на штета на објекти кои ни припаѓаат на сите нас.

Прочитајте ја неговата порака:

dimitar-andonovski

Најчитани вести