Македонија

Димитриев денеска во посета на ДИК

Димитриев денеска во посета на ДИК

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите, Емил Димитриев, денеска ќе оствари посета на Државната изборна комисија.

Средбата ќе се одржи во 15:30 часот.