понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 1

Димитриев ги посети поплавените објекти во Илинден

Димитриев беше придружуван од градоначалникот Жика Стојановски и министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски.

димитриев

Поврзани вести

Објектите на компании во општина Илинден настрадаа во саботното невреме кое го зафати скопскиот регион. Механизацијата е на терен и со цистерни се вади водата.

Увид на активностите денеска изврши премиерот Емил Димитриев, придружуван од градоначалникот Жика Стојановски и министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски.

image-0-02-01-801488d113cb393c7d126115c36fb332fc1cb7dce9f450b4bc7755ba78929a84-V

Тие исто така ќе ги посетата и поплавените куќи во оваа општина.

image-0-02-01-65facd7d1251cff0808492eef9ed0f4dd3b09f6da35055ec4bc666d5b8a21769-V

image-0-02-01-e09938164e65da08c4435da28a4bf98ee1c462abb9104348b8ff329e9340bbcc-V

image-0-02-01-84cb8bd6a5342ea27df154c41a49decb3ccf48230e200b1a19b386c5d5f2aa93-V

Најчитани вести