петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Димитриев ќе одржи координативен состанок за итните реформски приоритети

EMIL-DIMITRIEV-1-520x346_201628184834

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе одржи координативен работен состанок на тема акциски план за реализација на итните реформски приоритети.

Средбата ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија.

Најчитани вести