Македонија,Политика

Димитриев ќе се сретне со литванскиот колега Величка

Димитриев ќе се сретне со литванскиот колега Величка

Заменик-министерот за одбрана Емил Димитриев денеска ќе се сретне со делегација од Министерството за национална одбрана на Република Литванија предводена од неговиот колега, заменик-министерот за одбрана Маријус Величка.

На средбата ќе присуствува и државниот секретар во МО Сашо Стефаноски.