недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 52

Димитриев на отпочнувањето со работа на рудникот „Злетово“

dimitriev

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев, денеска (ќе присуствува на свеченоста по повод одбележување на почетокот со работа на рудникот за олово и цинк „Злетово“ во Пробиштип (Плато за истовар на руда).

Најчитани вести