вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 36

Димитриев на отварање нова детска градинка во Пинтија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено отворање на нова детска градинка во населба Пинтија, Општина Кисела Вода.

dimitriev-vo-petrovec

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено отворање на нова детска градинка во населба Пинтија, Општина Кисела Вода.

Градинката се наоѓа во непосредна близина на подрачното училиште „Рајко Жинзифов“.

Најчитани вести