недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 49

Димитриев на почнувањето на изградбата на гасоводот Штип-Неготино

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на започнување на изградба на магистрален гасовод делница Штип-Неготино.

dimitriev

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на започнување на изградба на магистрален гасовод делница Штип-Неготино.

Настанот ќе се одржи на потегот во близина на село Пепелиште, Неготино.

Најчитани вести