среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 10

Димитриев на поставувањето камен темелник на Клиничката болница во Штип

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите денеска ќе присуствува на поставување на камен темелник за изградба на нова Клиничка болница во Општина Штип.

Димитриев испрати сочувство до белгискиот премиер

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите денеска ќе присуствува на поставување на камен темелник за изградба на нова Клиничка болница во Општина Штип.

Почетокот на настанот е предвиден за 13:00 часот.

 

Најчитани вести