четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 52

Димитриев на потпишување договор за концесија на Злетово и Тораница

Димитриев испрати сочувство до белгискиот премиер

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите ќе присуствува на потпишување на договор за концесија за рудниците Злетово и Тораница.

Настанот ќе се одржи во Клубот на пратеници.

Најчитани вести