сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 56

Димитриев на потпишување договори за вработување на поранешни професионални војници

emil-dimitriev-vlada-640x313

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите, Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на настанот на потпишување на договори за вработување со поранешните професионални војници во Армијата на Република Македонија.

Настанот ќе се одржи во Домот на АРМ.

Почетокот на настанот е предвиден за 11:30 часот.

Најчитани вести