петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 27

Димитриев на потпишувањето договор за втора инвестициска фаза на „Ван Хол“

Димитриев испрати сочувство до белгискиот премиер

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите, Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на потпишување на договор за реализација на втората инвестициска фаза за изградба на нови производствени погони со белгиската компанија „Ван Хол“, Tехнолошко индустриска развојна зона – Скопје.

Почетокот на настанот е предвиден за 15:00 часот.

Најчитани вести