четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Димитриев на промоција на канцелариите на Фондот за иновации

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на промоција на канцелариите на Фондот за иновации и технолошки развој и објавата на третиот повик за финансирање на иновациите преку инструментот за поддршка и кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт ап и спин оф.

dimitriev

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на промоција на канцелариите на Фондот за иновации и технолошки развој и објавата на третиот повик за финансирање на иновациите преку инструментот за поддршка и кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт ап и спин оф.

Најчитани вести