петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 40

Димитриев на средба со членовите на ДИК

дик

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите Емил Димитриев денеска ќе одржи средба со членовите на Државната изборна комисија.

Средбата ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија во 14:00 часот.

Најчитани вести