понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 75

Димитриев на средба со членовите на ДИК

emil-dimitriev (1)

Поврзани вести

Премиерот за спроведување на изборите Емил Димитриев денеска ќе одржи средба со членовите на Државната изборна комисија.

Средбата ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија.

Почетокот на средбата е предвиден за 12:00 часот.

Најчитани вести