понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 16

Димитриев на средба со македонските амбасадори

dimitriev

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе оствари работен состанок со шефовите на Дипломатско-конзуларните претставништва на Република Македонија.

Средбата ќе се одржи во Амфитеатар во Министерството за надворешни работи на Република Македонија со почеток во 13:00 часот.

Најчитани вести