недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 3

Димитриев на средба со претставници на новинарски и медиумски асоцијации и здруженија

emil-dimitriev-vlada-640x313

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите, Емил Димитриев, денеска ќе оствари средби со претставници на новинарските и медиумски асоцијации и здруженија.

Во 13:30 часот е предвидена средба со Македонската асоцијација на новинари.

Во 15:00 часот е предвидена средба со Македонската медиумска асоцијација.

Во 16:00 часот е предвидена средба со Здружението на новинарите на Македонија.

Средбите ќе се одржат во Владата на Република Македонија.

Најчитани вести