Македонија

Димитриев на средба со Бејли и Орав

Димитриев на средба со Бејли и Орав

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите, Емил Димитриев, денеска ќе одржи средба со амбасадорот на САД во Република Македонија, Џес Бејли и со шефот на Мисијата на Европската Унија во земјава, Аиво Орав.

Средбата ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија.

Почетокот на средбата е предвиден за 16:30 часот.