петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Димитриев на увид во завршните градежни работи на нов училишен објект во Ѓорче Петров

EMIL-DIMITRIEV-1-520x346_201628184834

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе го посети и ќе изврши увид во завршните градежни работи за изградба на објектот на подрачното училиште на Централното основно училиште „Димитар Поп Георгиев Беровски“, во населба Хром, општина Ѓорче Петров.

Почетокот е предвиден за 12:30 часот.

Најчитани вести