понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 4

Димитриев на започнувањето на изградбата на новата фабрика во Струмица

dimitriev

Поврзани вести

Премиерот Емил Димитриев денеска ќе присуствува на поставување камен темелник за отпочнување на изградба на новата фабрика на Џонсон Контролс, во Tехнолошко индустриската развојна зона – Струмица.  

Почетокот на настанот е предвиден за 11:30 часот.

Најчитани вести