вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 61

Димитриев во посета на Агенцијата за вработување

Димитриев испрати сочувство до белгискиот премиер

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите, Емил Димитриев, денеска ќе оствари посета на Агенцијата за вработување на Република Македонија.

Најчитани вести