сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 37

Димитриев во посета на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор

dimitriev

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев ќе оствари посета на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Републиката.

Предвидено е Димитриев да одржи работен состанок со менаџерскиот тим на институцијата.

Најчитани вести