Македонија

Димитриев во посета на ДИК

Димитриев во посета на ДИК

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите Емил Димитриев, денеска ќе оствари посета на Државната изборна комисија.

Почетокот на средбата е предвиден за во 13:00 часот.