вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

Димитриев во посета на ФЗОМ

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев, денеска (среда, 29 јуни 2016 година) ќе оствари посета на Фондот за здравствено осигурување.

fzom

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев, денеска (среда, 29 јуни 2016 година) ќе оствари посета на Фондот за здравствено осигурување.

Во рамки на посетата се предвидува Димитриев да одржи работен состанок со менаџерскиот тим на институцијата.

Најчитани вести