понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 38

Димитриев во посета на Крива Паланка

emil-dimitriev-vlada-640x313

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите Емил Димитриев денеска ќе ја посети општина Крива Паланка.

Во рамки на посетата, Димитриев ќе присуствува на отпочнување градежни активности за изградба на пат во село Жидилово и отпочнување градежни активности за изградба на пат до манастирот Свети Јоаким Осоговски.

Претседателот на Владата на Република Македонија за спроведување на изборите во Крива Паланка ќе има и средби со граѓани.

Најчитани вести