понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 58

Димитриев во посета на општата болница во Струмица

EMIL-DIMITRIEV-1-520x346_201628184834

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев, денеска  ќе оствари посета на општата болница во Струмица.

Посетата како што информираат од Владата на Република Македонија е по повод започнатите градежни работи за дооформување и адаптација на објектот.

Најчитани вести