сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 46

Димитриев во посета на поплавените подрачја

EMIL-DIMITRIEV-1-520x346_201628184834

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе изврши увид во активностите за санација од поплавите во населените места Смилковци, Црешево и Виниче.

Предвидено е посетата на поплавените подрачја да започне во 12:00 часот.

Најчитани вести