Економија

Димовски утре во посета на откупните пунктови за тутун

Димовски утре во посета на откупните пунктови за тутун

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство  Љупчо Димовски утре ќе го посети Прилеп.

Димовски, како што најавуваат од МЗШВ,  ќе посети повеќе откупни пунктови за тутун.