Македонија

Димовски: Предлозите за зголемување на казните за медиумите не се став на ВМРО – ДПМНЕ

Димовски: Предлозите за зголемување на казните за медиумите не се став на ВМРО – ДПМНЕ

Предлози за зголемување на казните за медиумите за кои што се дискутира не се став на ВМРО-ДПМНЕ туку се став на некоја од другите три политички партии предложени на Работната група, изјави денеска Илија Димовски, претставник на ВМРО-ДПМНЕ во Работната група, која разговара за медиумите во согласност со Договорот од Пржино.

Тој рече…