вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 53

Еве како изгледаат денес ѕвездите од „Династија“

„Династија“ по 35 години - Еве како изгледаат денес актерите од серијта

„Династија“ по 35 години - Еве како изгледаат денес актерите од серијта

Поврзани вести

Шампањ, кавијар, скапи тоалети, вили, скапи автомобили, дијаманти, прељуби… Да, сето тоа беше „Династија“, серија која одбележа цела една деценија.

Некои се’ уште се држат, а изгледот на некои ќе ве запрепасти…

1

 

2

44

Untitledјф

дј

дфд

кгхк

њхр

сјсг

тур

 

 

amanda

Amanda -Katrina Oksemberg

hqcity

Amanda -Katrina Oksemberg

Екипата фотографирана во 2006 година

Екипата фотографирана во 2006 година

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Најчитани вести