вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 32

Директорката на Царинската управа во посета на ГП Блаце

carinaaaa

Последни вести

Директорката на Царинската управа Наташа Радеска-Крстевска денеска ќе го посети граничниот премин Блаце.

Радеска-Крстевска ќе информира за новата можност за безготовинско плаќање на царинските и други давачки поврзани со царинското работење, со цел давање на квалитетна и брза услуга на граѓаните.

Најчитани вести