Економија

Директорот на УЈП на средба со бизнисмени од источниот регион

Директорот на УЈП на средба со бизнисмени од источниот регион

Директорот на Управата за јавни приходи, Горан Трајковски, ќе оствари средби со бизнисмените од Радовиш и Струмица и околните општини, на кои покрај одговори и дискусија за отворените прашања на даночните обврзници за актуелните даночни политики и работењето на УЈП, каде што ќе биде промовирана и новата електронска услуга на УЈП за поднесување на барања и издавање на уверенија/потврди преку е-Даноци.