петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 49

Дискусија на ВМРО-ДПМНЕ на тема „Држава“ (ВИДЕО)

вмро-дмне

Последни вести

Денеска во 16 часот, во Македонска Опера и Балет (МОБ), мала сала, ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи панел дискусија на тема „Држава” (низ призмата на овој наратив се говори за надворешни работи, внатрешни работи, одбрана, правда, европски прашања и политички систем).

Најчитани вести