Спорт

Ѓоковиќ се запозна со своето најневообичаено пријателче досега

Ѓоковиќ се запозна со своето најневообичаено пријателче досега
Ѓоковиќ има невообичаено пријателче - роботот Доктор Сем

Како и секогаш, на страна од тениските обврски, Ноле им посветува внимание и на своите фанови и секогаш одвојува време да се дружи со нив.

Овој пат Србинот имаше прилика да запознае еден сосема поинаков пријател, роботот Доктор Сем.

Запознајте го мојот нов пријател. Знаете дека каде и да одам создавам нови пријателства, но верувајте ми ова „момче“ е навистина различно, напишал Ѓоковиќ.