Магазин

Додека не го заврши овој ритуал Лејди Гага не излегува од дома

Додека не го заврши овој ритуал Лејди Гага не излегува од дома

Лејди Гага откри кој ритуал задолжително мора да го изведе пред да излезе од домот.

Нема шанси да излезам од дома ако не ги избелам веѓите. Дури и мојот вереник знае дека поради тоа секогаш и секаде доцниме, вели таа.

Таа досега неколку пати истакна дека шминката е мошне важна во нејзиниот живот.