петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

„Додека не ослободите место за бремената жена не продолжувам со возење“

deoifoewfgerkoagtk

Последни вести

Возачот на градски автобус во Белград, Драган Жулевиќ го воодушеви Балканот со својата постапка. Во автобусот се качила бремена жена, но никој од патниците не и отстапил место за седење. По ова возачот се завртел кон патниците и им рекол дека додека не се ослободи место за седење за бремената жена не тргнува.

Со овој гест возачот ги воодушевил патниците, а Жулевиќ, кој е татко на три деца, за срспки Курир вели дека секогаш има разбирање за пензионери и бремени жени.

Најчитани вести