сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Доделување на решенија за легализација во општина Илинден

legalizacija

Последни вести

Во општина Илинден денеска ќе бидат доделени нови решенија за легализација на бесправно изградени објекти.

На врачувањето на решенијата, како што е најавено, ќе присуствува министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски.

Најчитани вести