Македонија,Крими хроника

Доделување на стан од „Фискална во рака – награда без мака“

Доделување на стан од „Фискална во рака – награда без мака“

Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески денеска официјално ќе го додели станот од последното извлекување од наградната игра “Фискална во рака, награди без мака“.

Добитникот на станот кој се наоѓа на булевар “Трета Македонска ударна бригада“ број 43, влез 3 беше извлечен во последното 13. коло од наградната игра „Фискална во рака, награда без мака“ кое се одржа на 29 декември 2014 година.