понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 80

Доделување сертификати за акредитација на првите акредитирани јавни здравствени установи

sobranie-dimitriev

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев и Министерот за здравство и заменик претседател во Владата Никола Тодоров денеска ќе присуствуваат на свечено доделување на сертификати за акредитација на првите акредитирани јавни здравствени установи.

Најчитани вести