Македонија

Долно Лисиче без вода

Долно Лисиче без вода

Жителите на Долно Лисиче денеска од 11 часот па се завршување градежните работи на водоводниот пиклучок ќе останат без вода за пиење, информира Јавното претпријатие „Водовод и канализација“.

Оттаму соопштуваат дека промена на воздушен вентил профил Ф-80 милиметри ќе се изврши на улица 16 бр.5 во с.Долно Лисиче, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоименото населено место.