Македонија

Долно Лисиче без вода

Долно Лисиче без вода

Поради дефект на водоводна мрежа на улица 1 бр.78 во село Долно Лисиче, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоименото населено место.

Корисниците ќе немаат вода од 10:30 часот па се до санирање на дефектот, информираат од ЈП „Водовод и канализација“.