среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

Донација од милион денари од АВМУ за поплавените

poplavi-8-640x350

Поврзани вести

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) ќе донира 1.000.000 денари за санирање на последиците од поплавите во Скопскиот регион, одлучи на денешната седница Советот на АВМУ.

Парите за донација АВМУ ги обебзедува од сопствени средства остварени во текот на годинава. Ќе бидат донирани преку Црвен крст на Република Македонија преку наменска сметка – фонд за солидарност.

Најчитани вести