Македонија

Донирајте училишен прибор за децата од социјални семејства

Донирајте училишен прибор за децата од социјални семејства

Денеска  почнува хуманитарна акција за собирање училиштен прибор наменет за децата од социјално загрозените семејства.

Традиционално, и оваа година секој кој сака да придонесе во оваа акција, школскиот прибор може да го донира и да го донесе во продавницата „Биокосмос“ која се наоѓа зад Работничкиот дом „Кочо Рацин“, на паркингот на ССМ. Може да се најавите и на телефонскиот број 02/ 240-3768.

Хуманитарната акција ќе трае до 31 август.