сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Донирајте за малата Јована, итно и е потребно помош

jovana

Последни вести

Малечката Јована која има шест години мора итно да замине на преглед во педијатарска клиника во Љубљана. Со дијагноза епилептична енцефалопатија, состојбата на Јована е видно влошена и добива чести неочекувани епилептични напади.

Потребни се 3000 евра за пат и сместување како и за прегледите и испитувањата на педијатарската клиника. Се молат сите хумани граѓани да помогнат за подобрување на состојбата на Јована.

Жиро сметка: 210-7000006191-90, нлб тутунска банка,цел на дознака: донации.

Донациски број од мрежата на ВИП 077/ 143-177 Донациски број од мрежата на Т Мобиле 070/ 143-123

 

Најчитани вести