Секс

Допири со кои ќе го излудите

Допири со кои ќе го излудите

Има многу пози кои можеби до сега и сте ги усовршиле, но сигурно не сте знаеле дека има многу начини како да го возбудите партнерот и тоа само со допир, таму доле…

Со јагодиците од прстите нежно допирајте го неговиот пенис, како да свирите на клавир. Тоа ќе ја зголеми циркулацијата во половиот орган и ќе овозможи подолотрајна ерекција.

Оптегнете ја кожата надолу па со другата рака допирајте го на врвот, за да бидат допирите уште понежни употребете некоја капка лубрикант.

Земете го половиот орган со навлажнети раце во лубрикант или некое масло. Со брзи движења поминувајте низ него.

Направете прстен со палецот и показалецот и стегнете го коренот на пенисот. Со тој стисок движете се нагоре така што ќе ја однесете крвта во врвот… а тоа ќе му го зголеми задоволството.