Магазин

Double wear – пудра која трае цел ден без поправки

Double wear – пудра која трае цел ден без поправки

Доколку сакате течна пудра која ја нанесувате наутро и трае цел ден без поправки и преправки, тогаш пудрата на Estee Lauder, Double wear е вистинскиот избор за вас.

Оваа пудра одлично прекрива во тенок слој. Нејзината лесна текстура ќе ви овозможи здрав, свеж изглед на лицето и изедначен тен.

Double wear е пудра која е погодна за сите типови на кожа, не содржи масла и има заштитен фактор SPF 10. Достапна е во 10 нијанси во амбалажа од 30 ml.