Македонија

Драчево без вода

Драчево без вода

Поради дефект на приклучна цевка профил ф-1 цол на улица Шиндаровска бр.14, без водоснабдување ќе останат корисниците од село Драчево од 09 часот па се до санирање на дефектот.

Поради дефект на водоводна мрежа профил Ф-100 милиметри во с.Сопиште, без водоснабдување ќе останат корисниците од стариот дел од 10:00 часот па се до санирање на дефектот.