Македонија

Дружење со Калиопи и Владо Јаневски во салоните на Т-Мобиле во Капитол Мол

Дружење со Калиопи и Владо Јаневски во салоните на Т-Мобиле во Капитол Мол

Во продажниот салон на Т-Мобиле во Капитол Мол, в сабота од 18 до 19 часот , македонските музички ѕвезди: Калиопи и Владо Јаневски ќе имаат неформална средба и дружење со фановите, а посетител ќе може да добијат и автограм од нив.

T-Мобиле е компанија која веќе е добро позната на јавноста како поддржувач на добрата македонска музика. Соработката со Калиопи и Владо започна уште минатата година, а успешното долгорочно партнерство со веќе докажаните е продолжување на политиката на T-Мобиле Македонија за дополнителна вредност за корисниците.

Сите корисници на Т-Мобиле и љубители на добрата и квалитетна македонска музика се добредојдени да се дружат со нашите ѕвезди!

kaliopi1

t