Македонија,Крими хроника

Дрвени икони украдени од црква во мавровско

Дрвени икони украдени од црква во мавровско

Четири дрвени икони се украдени од црквата „Свети Никола“ во мавровското село Трница.

Се превземаат мерки за откривање на сторителот.